Club Karting Romania

Clubul pilotilor si pasionatilor de Karting

Ora este UTC + 2

Acum este Mar Iul 17, 2018 3:29 pmScrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Lun Sep 19, 2011 7:58 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Joi Aug 05, 2010 1:54 am
Mesaje: 162
Dragi prieteni,
Am să încerc, pe cât posibil, să vă lămuresc pe toţi!
Nu am pretenţia ca opiniile mele să fie cele mai juste dar, pot să vă confirm oficial că preşedintele FRK, dl. Lucian Ştefan, m-a mandatat personal să mă ocup de comunicare. Trebuie să recunosc că dl. Florentin are dreptate când remarcă slaba
preocupare a FRK pentru legătura cu Media şi că a făcut prea puţin pentru a atrage sponsori. Un lucru este sigur, aceste două obiective devin prioritatea maximă, pentru sezonul viitor! Asociaţia Presei Auto din România (APAR), care reuneşte jurnalişti de prestigiu din presa scrisă şi audio vizuală de specialitate, este alături de FRK pentru a mediatiza evenimentele şi performanţele sportivilor din karting. Discuţiile cu importanţi parteneri financiari şi cu potenţiali sponsori au demarat deja dar, reuşita depinde în mare măsură şi de „unificarea” kartingului sub autoritatea unei singure federaţii care este în mod evident şi mai ales legal – FRK.
Arabadjiev împreună cu un alt coleg de-al său, s-au clasat pe locurile 1 şi respectiv 3 la etapa din Bucureşti a CNK în care, în absenţa lui Dodi Arcarese, Viktor Ştefan a ocupat locul 2 şi Radu Grozea Jr. locul 4, la doar 0,001 sec de al doilea bulgar!
Este evident că spectacolul ar fi fost mult mai frumos dacă cele două „tabere” s-ar fi reunit la startul clasei KZ2 şi nu numai dar, este de la sine înţeles că sportivii deţinători de licenţe FRK nu pot participa la competiţii la care li se cere o altă licenţă (dubla licenţiere, într-un sezon competiţional este o infracţiune foarte gravă), ca să nu mai vorbim despre faptul că, în conformitate cu reglementările CIK-FIA, respectiva competiţie trebuia autorizată de către federaţia de specialitate – FRK.
Ca să mă fac mai bine înţeles, imaginaţi-vă ce reacţie ar avea Federaţia Română de Canotaj, dacă Federaţia Română de Yachting sau Federaţia Română de Kaiac Canoe, ar organiza Campionate Naţionale de Canotaj, sub pretextul că se ocupă tot de bărci şi tot pe apă!
V-aşi ruga şi pe voi să mă ajutaţi să-mi clarific nişte nedumeriri:
Dece kartingul nu are voie (conform poziţiei FRAS) să aibă o federaţie proprie şi trebuie redus doar la statutul de „Comisie Naţională” a FRAS, aidoma unora dintre specialităţile de automobilism. De asemenea sunt uimit dece FRAS nu a avut nici o reacţie, comparabilă cu cea faţă de FRK, la înfiinţarea Federaţiei Române de Drift care oricum, se practică cu automobile şi nu cu karturi. Ce motive reale au cluburile şi sportivii care practică kartingul la FRAS, să nu intre în legalitate afiliindu-se la federaţia de specialitate – FRK şi cui vor solicita ei licenţe internaţionale, dacă vor dori să participe la competiţii de karting balcanice, europene sau chiar bilaterale?


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Mar Sep 20, 2011 2:05 pm 
Neconectat

Membru din: Mar Aug 24, 2010 1:35 pm
Mesaje: 43
D-le Radu Grozea, in exprimarea dvs., sunt mai multe contradicţii astfel:
- ce inseamna cele mai juste? ori este just ori nu!
- dovediti ca ati fost mandatat personal sa va ocupati de problemele de comunicare, pentru ca ati afirmat acest lucru si cu ocazia etapei SEEKZ din acest an, cand ati spus ca ati fost mandatat in calitate de purtator de cuvant pe un forum doar?!
- FRK se va ocupa de sponsori, parinti cu potential financiar, asa cum ne-a obisnuit de-a lungul timpului! De ce ar face d-l Stefan Lucian mediatizarea karting-ului, daca din 2003 si pina acum nu a facut-o?
- exemple de potentiali finaciari? kartisti au fost sponsori pina acum la ACR, alti sponsori nu am vazut. cum a folosit ACR autoritatea FIA in sensul obtinerii de sponsorizari in karting? Cum comentati faptul ca noi sportivii eram obligati sa ne cumparam cupe pentru premiere?
- folositi cu frenezie notiunea de infractiune pe care nu o puteti defini din punct de vedere legal! cine va constata infractiunea in acest caz?
D-l Stefan Lucian si-a infiintat propria federatie, si-a vazut visul cu ochii, si acum trebuie sa ne ducem la dinsul, dupa parerea dvs., numai ca oamenii, o parte, au inteles ca nu mai merge asa! Folositi acum autoritatea FIA pentru a santaja sportivii cu privire la eliberarea licentelor internationale in schimbul afilierii la FRK. Nu ma pricep la karting, dar am pretentia ca ma pricep la oameni. Sigur o sa fiu acuzat de minciuna, manelism si alte lucruri care nu au nici o legatura cu mine! Cu stima


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Mie Sep 21, 2011 12:13 am 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Joi Aug 05, 2010 1:54 am
Mesaje: 162
Domnule Florentin,

Am să încerc să-ţi răspund cu răbdare la toate nedumeririle. Nu ştiu exact ce profesie ai dumneata dar „corecţiile” pe care ţii să le aplici unui om care are suficienţi ani de şcoală, mă obligă să-ţi răspund.
Sintactic, observaţia dumitale pare corectă dar, comparaţia între justeţea afirmaţiilor mele şi cele pe care le faci cu multă uşurinţă, declarînd senin că nu te pricepi la karting, mă confirmă din punct de vedere semantic!
La al doilea alineat nu am ce răspuns să-ţi dau, pentru simplul motiv că l-ai dat singur, sau măcar aşa îţi place să crezi!
Alegaţia dumitale despre sponsorizare şi ACR, confirmă ignoranţa pe care chiar dumneata ai recunoscut-o! Nicăieri în lume ASN-urile nu „sponsorizează” sportivii sau cluburile iar ideea cu utilizarea autorităţii FIA pentru a obţine sponsorizări, este de-a dreptul uluitoare. Ar fi interesant de aflat cum a intervenit FIFA, pe lângă fabricantul de bere care a sponsorizat campionatul românesc de fotbal?
Pentru a afla semnificaţia şi corectitudinea termenului „infracţiune”, ai face bine să citeşti reglementările FIA despre licenţe şi deţinerea acestora. Dacă stau să mă gândesc bine, în „democraţia” din România de astăzi, fiecare înţelege noţiunea de „infracţiune”, după cum îi foloseşte. Şi apropos de corecta utilizare a termenilor, te rog să nu mai confunzi „frenezia” cu care conteşti dumneata FRK-ul, pentru a fi pe placul domnului Mazilu şi FRAS-ului, cu „convingerea” cu care îmi susţin eu afirmaţiile.
Încheierea comentariului dumitale este un amestec confuz de afirmaţii fără suport, în ciuda faptului că încerci să te justifici cu ridicola scuză că nu te pricepi la karting!
Oricât de bine te-ai pricepe dumneata la oameni, nu cred că vei convinge FIA să-şi modifice reglementările şi să permită şi caselor de pionieri din România să elibereze licenţe internaţionale de karting. Când m-am referit la casele de pionieri nu am făcut-o în batjocură! Eu chiar consider aceste instituţii mult mai legitime, în domeniul kartingului, decât FRAS!


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Mar Dec 06, 2011 5:10 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Aug 09, 2010 12:31 pm
Mesaje: 20
De departe citesc si rad in continuare de ceea ce debiteaza militianul kartingului romanesc, aceste nenea Florentin, atotstiutor si legiutor al acestui sport. Esti de laudat militiene pentru hobby-ul tau si pentru patosul de care dai dovada dar ... lasa-ne nene in pace ca ne-ai albit! Nu iti convine FRK, nu-i bai. Nu iti convine ACR, nu-i bai. Iti place la FRAS, foarte bine !!!!! Dar nu ne mai spuzi atat mintile si ochii cu tampeniile tale! Mergi unde vrei, da-te unde vrei, fa ce vrei, dar macar gandeste si tu cinci secunde si termina cu aberatiile. Fa mai bine ceva pentru sportul asta pe care il iubim cu totii ( noi ce tot postam sau citim pe aici ) alaturi de cei dragi tie ( FRAS ) si atunci poate intr-o zi o sa ti se indeplineasca si dorintele! Tu de vorba buna nu stii, de luat la misto iei pe toata lumea, tu esti cel mai tare din parcare ( padock ), lasa-ne nene ca ne-am saturat de hazul tau. Discuta civilizat cu prietenii tai pe forumul pe care ne-ati banat pe mine si pe dl Grozea ( adevarul doare ( la figurat ) de multe ori si daca ar durea si la propriu ati merge urland pe strada ). Opreste-te ... chiar nu ai limite ? Nu v-a mai deranjat nimeni la voi acolo, GATA cu panarama ! Intra-ti in atributiuni si aresteaza-ne .. sa fii sigur ca scapi de noi, inchide-ne firmele, expulzeaza-ne, fa si putin abuz de functia pe care o ai la tine la servici acolo si gata, rezolva problemele! Dar lasa-ne in pace ca ne doare capul de tine !!!
Salutari pe aceasta cale tuturor celor care se invart in aceasta lume si va doresc un an 2012 plin de tot ceea ce va doriti pe plan sportiv !!!!


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Mar Dec 06, 2011 6:35 pm 
Neconectat

Membru din: Mar Aug 24, 2010 1:35 pm
Mesaje: 43
No comment! Nu stiu ce meserie aveti si nu v-am jignit-o niciodata si nu v-as jigni-o! Nu am fost militian niciodata, dar asta nu conteaza, si va repet ca sunt mindru ca sunt politist! "Panarma" de care vorbiti nu ma caracterizeaza! De altfel, nu vreti sa intelegi ca in tara asta, INCA, m-ai avem dreptul la opinie, sau macar asa cred eu! O seara placuta!


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Mar Dec 06, 2011 11:12 pm 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: Joi Aug 05, 2010 1:54 am
Mesaje: 162
Îmi pare rău, domnule Florentin dar ai găsit ce-ai căutat! :oops:
Te alinţi cu titulatura de poliţist dar nu ştii că de fapt gândeşti şi te comporţi ca un miliţian! Îţi dai chipiul pe ceafă şi „stabileşti” care-i dreptatea! După mintea dumitale, ăla-i hoţ, ălălalt nu are voie să vorbească pentru că nu ţi-a prezentat dumitale vre-un document, ACR-ul funcţionează ilegal iar FIA nu a cerut autorizare de la circa la care funcţionezi dumneata, pentru a recunoaşte FRK-ul ca unica autoritate sportivă pentru disciplina karting din România! :shout
Dacă ai fi fost un adevărat poliţist, adică dator să aperi legea şi ordinea, nu te-ai fi asociat unei grupări care nu ţine cont de legi, hotărâri judecătoreşti şi în general de bunul simţ. Dar aşa cum spune vorba că „cine se aseamănă se adună”, cine altcineva ar putea fi susţinătorul „procesomanilor” de la FRAS, decât...un miliţian! :appl


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Mie Dec 07, 2011 2:09 am 
Neconectat

Membru din: Lun Aug 09, 2010 12:31 pm
Mesaje: 20
Florentin scrie:
........ INCA, m-ai avem dreptul la opinie......

Uite cel mai mic indiciu ca esti militzian !!!!! Daca apesi o tasta din greseala, fara sa corectezi ulterior sau ",mananci" o litera, cred eu ca nu e nici un fel de problema! Dar sa-mi scrii aici m-ai ..... e clar ca nu ti-a placut romana .... Eu sunt sofer de meserie, am fost, sunt si probabil asa o sa mor. Nu ai inteles insa un lucru. Ca nu profesia sau meseria este ceea ce conteaza ci ceea ce debitezi. In cazul tau draga Florentin da-mi sau ... dam-i sau ... dami sau ... cum s-o scrie .... nu ai inteles un lucru. Ca esti penibil de acum. Si nu faptul ca esti penibil e problema ci ca nu-ti ( da, asa se scrie ) dai seama de acest lucru. Si mai grav este ca nici cei din jurul tau nu constientizeaza acest lucru. Scuza-ma, cearta-ma si iarta-ma, dar nu am vrut sa te jignesc. Daca asa a iesit, mea culpa. Daca nu stii ce inseamna, intreaba-l pe dl Grozea. Dupa parerea mea, are multe calitati si defecte, dar la vorbe, chiar se pricepe. Sport placut va doresc tuturor.
Salutari din tarile calde .....


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Mie Dec 07, 2011 9:50 am 
Neconectat

Membru din: Mar Iun 07, 2011 9:46 am
Mesaje: 119
Cata preocupare pentru problemele din kartingul romanesc! :cry :appl Dl. Ene (MAK Braila-am cautat pe net) a scris raspunsul pe 07.12, ora 3.09,a.m. iar Dl. Grozea pe 07 .12, ora 12.12 a.m. , adica amandoi azi noapte !! :doh
Referitor la licentele internationale (pentru case de pionieri- oricum nu mai exista astfel de case) , adevarat, FIA acorda licente internationale prin ASN-ul national. Problema este daca ASN din Romania e de acord sa dea aceste licente, pana in 2011 (iunie) nu stiu sa fi fost de acord sa dea licente celor care vroiau sa mearga afara si veneau de la FRAS, dupa iunie 2011 treaba s-a schimbat ptr. ca este o federatie (una din p[utinele existente la nivel international) care se ocupa exclusiv de karting (nici macar FIA nu considera kartingul ca fiind un sport auto separat si il inglobeaza intr-o comisie)>
Surprinzator, cu toate ca nu am mai citit de mult posdtarile de aici, constat ca in lipsa de alte posibilitati membrii sau oficialii FRK folosesc clubkarting.ro ptr. a se rafui cu cei de la FRAS sau pur si simplu cu cei care inca nu sunt la FRK. Oare acest site va fi al FRK? Federatia respectiva (sau "gruparea respectiva") are site, are oameni care se pot implica in sustinerea unor rubrici, de ce accepta sa se compromita prin tot felul de comentarii care nu au nimic de-a face cu spiritul sportiv al kartingului??
Adevarat, ceea ce facut dl. Stefan Lucian la Tg.Secuiesc este laudabil :appl :appl :appl dar ceea ce face dl. Grozea aici (pe clubkarting.ro) este lamentabil. Acum mai are un "aliat", dl. Ene de la Braila , dar rezultatul este acelasi. :smch
Concluzie: kartingul este un sport care trebuie respectat la fel si cei care il practica sau il agreeaza, indiferent din ce "grupare" provin !
P.S. Conform obiceiului , unul din cei doi va veni cu asa-zis raspuns plin de ... - se va vedea ! :dance


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Mie Dec 07, 2011 10:30 am 
Neconectat

Membru din: Mar Aug 24, 2010 1:35 pm
Mesaje: 43
Referitor la greseala gramaticala, o recunosc, si probabil toti mai gresim, de exemplu si d-l Grozea in ultima postare de la rubrica FRK a scris "FRK va face mulţi ban", dar nu cred ca trebuie sa facem din asta o tragedie! Dvs., d-l Ene faceti "panarama" si bascalie pe aici! In lipsa de argumente pertinente analizati ceea ce am scris gresit eu pe aici ca sa vada lumea ca va preocupati de karting in Romania! Sustin FRAS pentru ca asa vreau eu, asa cum dvs. sustineti FRK! Nu cred ca se supara nimeni din aceasta cauza! Nu am fost mandatat de FRAS sa scriu pe aici, asa ca este punctul meu de vedere fata de FRK(am spus asta de mai multe ori)! Daca va place sa credeti ca sunt militian, nu va pot schimba eu acest punct de vedere, este dreptul tuturor sa vada lucrurile cum doresc! In consecinta va propun sa discutam despre karting-ul de la FRAS si de la FRK in conditii normale, adica, daca eu afirm ceva despre FRK, dvs. sa imi prezentati argumente contra si invers! La sfirsit fiecare face ce vrea si crede ce vrea pentru ca suntem liberi sa alegem! Cu respect


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Sezonul competiţional 2011.
MesajScris: Mie Dec 07, 2011 12:26 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Aug 09, 2010 12:31 pm
Mesaje: 20
eugen scrie:
Cata preocupare pentru problemele din kartingul romanesc! :cry :appl Dl. Ene (MAK Braila-am cautat pe net) a scris raspunsul pe 07.12, ora 3.09,a.m. iar Dl. Grozea pe 07 .12, ora 12.12 a.m. , adica amandoi azi noapte !! :doh
Referitor la licentele internationale (pentru case de pionieri- oricum nu mai exista astfel de case) , adevarat, FIA acorda licente internationale prin ASN-ul national. Problema este daca ASN din Romania e de acord sa dea aceste licente, pana in 2011 (iunie) nu stiu sa fi fost de acord sa dea licente celor care vroiau sa mearga afara si veneau de la FRAS, dupa iunie 2011 treaba s-a schimbat ptr. ca este o federatie (una din p[utinele existente la nivel international) care se ocupa exclusiv de karting (nici macar FIA nu considera kartingul ca fiind un sport auto separat si il inglobeaza intr-o comisie)>
Surprinzator, cu toate ca nu am mai citit de mult posdtarile de aici, constat ca in lipsa de alte posibilitati membrii sau oficialii FRK folosesc clubkarting.ro ptr. a se rafui cu cei de la FRAS sau pur si simplu cu cei care inca nu sunt la FRK. Oare acest site va fi al FRK? Federatia respectiva (sau "gruparea respectiva") are site, are oameni care se pot implica in sustinerea unor rubrici, de ce accepta sa se compromita prin tot felul de comentarii care nu au nimic de-a face cu spiritul sportiv al kartingului??
Adevarat, ceea ce facut dl. Stefan Lucian la Tg.Secuiesc este laudabil :appl :appl :appl dar ceea ce face dl. Grozea aici (pe clubkarting.ro) este lamentabil. Acum mai are un "aliat", dl. Ene de la Braila , dar rezultatul este acelasi. :smch
Concluzie: kartingul este un sport care trebuie respectat la fel si cei care il practica sau il agreeaza, indiferent din ce "grupare" provin !
P.S. Conform obiceiului , unul din cei doi va veni cu asa-zis raspuns plin de ... - se va vedea ! :dance


Hai sa iti raspund draga Eugen.
Nu sunt reprezentantul FRK, in primul rand. Ca CS MAK Motorsport Braila e membru FRK, da, este adevarat, dar una este sa fii membru si sa ai opinii si alta este sa fii reprezentant. In al doilea rand, nu sunt aici sa ma rafuiesc cu nimeni. Am intrat dupa foarte mult timp sa vad ce se mai "aude" prin tara si am vazut aceste postari ale domnului Florentin. Sunt niste divergente de opinii care au ceva vechime, ele incepand cumva pe forumul site-ului celor de la FRAS, acolo unde, datorita opiniilor diferite ale mele si a domnului Grozea, posturile noastre au fost banate, nemaifiind postate. Nu vreau sa ma dau un mare om, dar vis-a-vis de dreptul la opinie si exprimare s.a.m.d., se pare ca acolo ( pe site-ul mai sus mentionat ) nu prea exista .... Stai linistit la tine in bancutza, ca nu sunt aliatul nimanui, doar a copilului meu care a alergat vreo 4 ani in CNK. ATAT ! Iar despre ce face fiecare dintre noi pentru kartingul romanesc, eu cred ca daca ar fi facut fiecare dintre cei ce iubesc acest sport cat am facut si eu, acest sport ar fi avut o cu totul alta fata. Asa ca ... incercati sa ganditi inainte de a vorbi, analizati situatiile existente, posibilitatile pe care le are fiecare dintre voi si dupa aceea vorbiti. Am avut nororcul sa spun asa, sa vad si cum este pe la altii. Situatii asemanatoare sunt in tari mult mai dezvoltate ca noi, cu un karting mult mai valoros. Dar acolo, oamenii sunt cerebrali si gandesc constructiv. Ce trebuie sa intelegem fiecare dintre noi este ca, fara investitii majore, acest sport nu poate fi dezvoltat! Ori, cu un set de anvelope, credeti-ma ca nu se face primavara in acest sport! Si ma opresc aici pentru ca nu are rost sa continuam....
As avea cateva intrebari pentru tine, la care cu siguranta nu mi-ai putea raspunde pentru ca nu esti suficient de bine informat si imi dau seama de acest lucru din comentariul pe care l-ai facut..... Las-o asa cum a picat! Bucurati-va de acest sport cum puteti mai bine.
Ca sa eliminam orice dubiu, nu mai sunt in tara de ceva timp si probabil nu o sa revin prea curand. Asa ca ... ce se intampla in Romania, nu ma afecteaza catusi de putin, imi pare rau insa ca, o mana de oameni incearca din pacate sa impotmoleasca dezvoltarea acestui sport in Romania.


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2

Acum este Mar Iul 17, 2018 3:29 pm

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron

Firme Partenere

Parteneri Media

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România
phpBB SEO