Club Karting Romania

Clubul pilotilor si pasionatilor de Karting

Ora este UTC + 2

Acum este Lun Mai 21, 2012 4:05 pm

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Federaţia Română de Karting
MesajScris: Lun Feb 06, 2012 6:18 pm 
Neconectat

Am citit ceea ce a fost postat aici referitor la unele prevederi dintr-un regulament al unei federatii care a fost infiintata prin acceptul de buna voie al unor cluburi. Federatia in cauza a fost infiintata la mijlocul anului 2011 pentru a sustine kartingul romanesc care, asa cum se vede, este plin de sportivi, cluburi, arbitri, oficiali si de voie, de nevoie, trebuie "rarite" randurile !!
Ar fi comic daca nu este trist !! Incredibil cum niste persoane au gandit un astfel de Regulament (sub rezerva ca cele postate sunt asa cum au fost scrise ) !!

Sus

MesajScris: Lun Feb 13, 2012 7:43 pm 
Neconectat

Stie cineva cum a fost la Gala Campionilor din 11 februarie? Era interesant daca s-au dat premii sau cupe pe alte criterii decat cele de titluri in campionatul FRK !Pe site FRK nu apare nimic, lasand la o parte ca aproape peste tot este "in constructie". :doh

Sus

MesajScris: Mar Feb 21, 2012 1:10 pm 
Neconectat

http://frk.com.ro/pdf/regulamente_2012/ ... e.2012.pdf
Au aparut si preturile uitativa si spunetiva o parere multumesc ;)

Sus

MesajScris: Mar Feb 21, 2012 10:22 pm 
Neconectat

Dl. Eugen@ Gala Campionilor 2011, organizată de FRK la Balvanyos a fost foarte frumoasă. În ciuda iernii grele, participarea a fost foarte numeroasă. S-au premiat toate clasele şi s-au acordat titlurile de Campioni Naţionali 2011.
Da, s-au acordat şi premii suplimentare:
David Dugăeşescu, pentru titlul de Vice-Campion SEEKZ la clasa KF2
Dionisos Marcu, pentru locul I în Campionatul Italiei şi locul I la clasa MINI în WSK
Petruţ Florescu a fost premiat cu titlul de "Sportiv al anului 2011" pentru rezultalele internaţionale excelente,
la care s-a adăugat titlul naţional la clasa MINI. Petruţ a intrat în posesia cupei transmisibile, instituită de FRK pentru
titlul de "Cel mai bun sportiv al anului"
Detalii în plus şi imagini puteţi vedea site-ul FRK.

Sus

Subiectul mesajului: Federaţia Română de Karting
MesajScris: Mar Feb 21, 2012 10:54 pm 
Neconectat
Site Admin

Felicitari domnule Grozea pentru eveniment si la cat mai multe!
Cu siguranta acest tip de evenimente prind bine tuturor dar mai ales pilotilor carora le sunt recunoscute meritele intr-un cadru oficial si de gala!

Sent using Iphone and Tapatalk

Sus

MesajScris: Mar Mar 06, 2012 6:09 pm 
Neconectat
Site Admin

Cateva articole extrem de interesante publicate de fratele mai mare, MotorSportNews.ro

Articolul initial in care se discuta de o posibila candidatura a d-nului Mazilu la conducerea FRK:
http://www.motorsportnews.ro/bloguri/de ... e-karting/

Replica celor de la FRAS:
http://www.motorsportnews.ro/bloguri/de ... intia-frk/

Replica D-nului Radu Grozea:
http://www.motorsportnews.ro/bloguri/de ... e-karting/

Sus

MesajScris: Mie Mar 07, 2012 9:59 am 
Neconectat

:lol: Daca nu ar fi de ras ar fi de plans :cry !!! Atatea dezbateri pentru...ce? Fiecare cu federatia lor, dar... ACR este structura sportiva pentru automobilismul si kartingul sportiv . Adica , din totalul activitatilor pe care ACR, ca asociatie non-profit a automobilistilor romani le are in statut , prin legea sportului s-a specificat ca ACR este "structura sportiva", conf. legii,ptr. auto si karting sportiv.ACR avand in activitati si aceste doua sporturi era normal ca trebuia sa intre in legalitate ca structura sportiva.. Asta nu inseamna ca ACR este recunoscut la nivel national ca fiind "federatie de automobilism". Ca FIA i-a acordat statutul de ASN e altceva, chestia asta a fost obtinuta cu mult timp in urma, unul din motive a fost acela ca la momentul respectiv ACR era singurul club automobilistic din Romania si asta in continuarea afilierii ACR-ului vechi. E o diferenta ! Intre timp ACR cred ca si-a luat documentul care arata ca este structura sportiva (un certificat, daca nu ma insel) si poate sa participe la competitiile sportive organizate de federatia de profil-parca asa zice legea sportului- asa cum si cluburile care au karting in domeniile lor pot practica kartingul sportiv afiliindu-se la federatia de karting. Oricum, numarul kartistilor la nivel national se asteapta sa creasca si vom vedea cu cat si pe unde.

Sus

MesajScris: Lun Mar 12, 2012 8:47 pm 
Neconectat

http://2010.fras.ro/component/content/a ... ntrol-anst
Sunt curios ce intelege fiecare de aici strict legat de karting.

Sus

MesajScris: Lun Mar 12, 2012 10:36 pm 
Neconectat

Buna seara! Eu inteleg ca ANST isi da cu stingul in dreptul, adica ba este "legal" karting-ul la FRAS, ba nu este! Din acest raport inteleg ca aceasta ramura sportiva, conform legii, este recunoscuta de ANST, prima data la FRAS, si a doua oara la FRK, si va trebui sa explice acest lucru in fata instantei! Conform legii, nu pot exista 2 federatii cu acelasi obiect de activitate, pe intelesul tuturor! O sa avem replicii TVR-iste, ca ACR cu FIA impart puterea sportiva, si a dat ceva si la FRk, cu nu stiu ce interpretari juridice( de ei stiute) menite a dezinforma legalitatea FRAS pe partea de karting, etc! Cu respect

Sus

MesajScris: Mar Mar 13, 2012 11:23 am 
Neconectat

M-am uitat si eu la FRAS, ar mai fi o a treia varianta - ANST concluzioneaza (corect) ca FRAS e in conformitate cu federatia internationala de specialitate (FIA) care, asa cum stim majoritatea dintre noi, are in componenta diferite discipline auto printre care si kartingul care, la randul lui, are la FIA o comisie (ca la FRAS). Ce inteleg de aici? Kartingul de la FRAS nu este "ilegal" iar faptul ca ANST a dat acceptul pentru federatie doar pentru karting ...sa se descurce ANST, FRAS si altii.
Pana una alta FRAS probabil ca o sa organizeze impreuna cu diferiti parteneri (Dunlop, de exemplu, dar pot fi altii asa cum se aude !) campionate nationale care sa fie ale partenerilor dar la care FRAS, ca federatie care are si karting, sa fie co-organizator. Cred ca asta se va face acum la FRAS si iata cum vor fi mai multe campionate - al FRK (national !!), al Dunlop (tot national - Dunlop e companie mare), al "X", "Y" companii care vor dori sa-si organizeze alte campionate nationale. Parca Rotax Romnania are si el un campionat/ competitie nationala, poate gresesc!
Concluzie: o tara, un karting, multe interese ! Care or fi alea ???

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2

Acum este Lun Mai 21, 2012 4:05 pm