Club Karting Romania

Clubul pilotilor si pasionatilor de Karting

Ora este UTC + 2

Acum este Lun Mai 21, 2012 3:55 pm

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 47 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Calendarul Competitional 2012
MesajScris: Dum Feb 19, 2012 9:15 am 
Neconectat

Praga este ultimul produs al constructorului italian Intrepid. Este doar un kart şi nimic altceva!"
GRESIT !! PRAGA= o firma din Cehia care are legatura cu Intreprid dar este independenta , construieste sasie, karturi si chiar masini de curse , participa in mai multe competitii internationale.
"IFK 2000 este o federaţie americană de karting, înfiinţată pe la jumătatea anilor ’50.."
GRESIT !! IKF (In'l Karting Federation) este federatia americana infiintata in 1957. Ceea ce am recomandat forumistilor sa caute este cu totul si cu totul altceva. IFK2000 -una din marile si importantele expozitii de karting mondiale care are loc la Offenbach (Germania).
" Dle Grozea, a vrut si omul sa se dea interesat aici si i-ati taiat macaroana repede.... Eu vroiam sa ii raspund dumnealui despre karturile cu reactie ( sac ), ca se produc in Zimbabwe si se folosesc intr-un campionat monomarca in Congo si la clasa Bambini in Trinidad Tobago !!!!! Omul e pe val rau de tot, pe cuvantul meu ... "
GRESIT DE DOUA ORI !! (1) Poate "interesant"! (2) Kart cu reactie -"turbo charged jet engine on go-cart - YouTube", sunt multe informatii si se ajunge si la constructorul de karturi cu reactie care face si altele..
Domnule MAK, nu esti pe "valul" noutatilor, pe cuvantul meu ... lasand la o parte mitocaniile care vad ca sunt normale pentru limbajul dumitale. Se pare ca te-a tras resacul (valul care vine inapoi si este cauza celor mai multe cazuri de innec-ca sa nu crezi ca zic ceva de rau !). Pacat, un sportiv ar trebui sa fie in primul rand civilizat!
Ce vreau sa arat aici - una din cauzele pentru care kartingul romanesc este la un nivel scazut se datoreaza si celor care vad "ingust" si cred ca altii nu pot avea alte pareri (chiar gresite), nu sunt in stare sa discute in contradictoriu dar civilizat (cazul MAK este emblematic), nu accepta ca la un moment dat unii sunt mai bine informati decatt ei (cazul domnului Grozea) si cred ca in tot ce se scrie aici de catre alti forumisti este un atac la FRK.. Toate acestea si altele nu fac dacat sa tina pe loc interesul ptr. karting atat sportiv dar mai ales tehnologic.
Am deschis o noua rubrica tocmai despre tehnica si tehnologii. Probabil ca si in Trinidad-Tobago se stiu aceste lucruri dar in unele locuri din Romania unii sunt la nivelul anilor 70-80.

Sus

MesajScris: Dum Feb 19, 2012 12:36 pm 
Neconectat

Gata nenea Eugene ... ma predau !!! Crede-ma ca mi-am epuizat cunostintele si informatiile ce le am despre tot ceea ce inseamna karting .... In afara de asta am aflat cu mare placere ca esti nepot cumva al celebrului regizor ce a realizat pelicula " Stie tot " ( era acel jurnal ce precedea filmele la cinema pe vremea plumbuitului ... ). Ca o provocare ... uite, o sa ma pun sa construiesc un kart la tata in boxa de la bloc ... cu un motoras cu pedale. Tie o sa-ti furnizez primele informatii, sa le spui tuturor despre el, in special dlui Grozea .... :pfff :pfff :pfff
Ma retrag acum in liniste, nu inainte de a te ruga, sa imi scrii si mie un mesaj cand o sa castigi prima cursa pe un kart cu reactie, turbo, electric, s.a.m.d. ... ca doar vorbim de karting ca si sport .... Ai grija insa cum scrii ... ca sunt cu ochii pe tine ... :!:

Sus

MesajScris: Dum Feb 19, 2012 12:52 pm 
Neconectat

@ Mak : va multumesc, atat cu florin de la slobozia cat si cu constantin ma cunosc foarte bine, cu costica m-am intalnit chiar ieri. Voi incerca sa discut cu ei daca sunt interesati sa adunam toate anunturile de vanzare intr-un singur loc, simplu si usor de gasit.

Sus

MesajScris: Dum Feb 19, 2012 1:36 pm 
Neconectat

Domnule Eugen, nu am greşit nimic, dar dumneavostră sunteţi evident un bun "cititor" de informaţii pe net!
Întâmplarea face să-l cunosc personal pe Mirko Squarzoni, patronul firmei Intrepid, care mi-a acordat distribuţia mărcii în România. Povestea a durat doar doi ani şi s-a terminat când singurul client pe care l-am avut, a trebuit să plătească în avans kartul, pe care urma să-l primească în 60 de zile! Cehii cu care s-a asociat, l-au ajutat să iasă din faliment! Kartul Praga se fabrică în Italia, în făbricuţa Intrepid şi cele două modele se numesc "Dragon" şi "Taho". De altfel sediul firmei "Praga Karts" este în Verona, unde este şi sediul Intrepid.
Când aţi făcut referinţa la IFK 2000, aţi spus că "mai există karting şi în altă parte", în contextul în care eu mă refeream la excusivitatea pentru karting pe care FRK o are în România şi care se pare că nu este pe placul dumneavoastră, aşa că m-am referit în mod firesc la o federaţie şi nu la o expoziţie!
Da, aveţi dreptate, de regulă nu prea accept să fiu contrazis pe subiecte pe care sunt convins că le stăpânesc, aşa cum este kartingul şi mai ales când cel care mă contrazice nu ştie karting nici cât cel mai nou mecanic din echipa mea.
Vă las toată libertatea şi nu îndraznesc să vă contrazic în discuţiile despre karturile cu reacţie din insulele Pago Pago!

Sus

MesajScris: Dum Feb 19, 2012 1:44 pm 
Neconectat

In decembrie a avut loc o competitie internationala destinata doar karturilor electrice, transmisa la Eurosport, cu participare extraordinar de selecta - piloti din F1, raliuri si altii. Se preconizeaza sa fie organizate si alte astfel de competii, poate chiar pentru amatori sau "gentlemen driver". Acolo m-as inscrie si eu asa ca , nenea MAK, o sa te anunt. N-ai inteles NIMIC din importanta unor discutii "la subiect"-tehnica, echipe, comportament sportiv, etc si, dupa cum scrii, nici nu vrei sa intelegi.
Inainte de filmele respective era data o "Completare", asa se numea (vezi istoria filmului in Romania !!). Cat despre "Stie tot", mi-ar placea sa "stiu tot" dar macar ceea ce stiu cred ca stiu bine, daca am dubii ma informez pe la altii. De exemplu, am gasit niste chestii interesante pe siteul www. kartcrg.ro. Mai sunt si altele..
Bravo ptr. georgeg ptr. munca de a centraliza toate informatiile despre cei care vor sa vanda karturi. Poate ca asa se mmai misca ceva si ptr. cei care nu dispun de fonduri ptr. cumparare de karturi noi, inclusiv cele produse de "Praga".

Sus

MesajScris: Lun Feb 20, 2012 2:59 pm 
Neconectat
Site Admin

@MAK Motorsport...clubkarting.ro nu este locul unde puteti jigni si vorbi urat , indiferent ca o faceti cu userul Eugen sau oricare alt user!
Va rog respectuos sa folositi un limbaj adecvat fara atacuri la persoana si mai ales jigniri!
Multumesc!

Sus

MesajScris: Dum Mai 06, 2012 7:33 pm 
Neconectat

Salut ! S-a incheiat prima etapa de karting organizata de Dunlop+FRAS. Participare de doar 60 kartisti, asta e!! Premii in diplome, cupe si anvelope de la Dunlop, vreme frumoasa si ambianta de curse. :appl :appl
.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 47 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 2

Acum este Lun Mai 21, 2012 3:55 pm